In opdracht van de Gemeente Leeuwarden werkt Knipscheer Infrastructuur B.V. aan de herinrichting van de Gerbrandyweg in Leeuwarden.

Een werk waarvoor de afgelopen weken wegafsluitingen en omleidingen noodzakelijk waren. Deze stremmingen zijn nu volgens planning en afspraak opgeheven. Het verkeer kan weer gebruik maken van de Gerbrandyweg.

De afgelopen zes weken hebben we een nieuwe ovotonde aangelegd bij de Goudenregenstraat/Jan Evenhuisstraat. De Gerbrandyweg heeft 2 rijstroken gekregen met een groene middenberm. Het oude asfalt is vervangen en riolen zijn vernieuwd. Ook is een deel van de fiets- en voetpaden vernieuwd.

We kijken terug op een efficiënte zomer waar gedurende de afgelopen zes weken ook in de vakantie en in weekenden hard is doorgewerkt om de stremmingen zo kort mogelijk te laten duren.

De herinrichting is nog niet klaar, de komende periode werken we aan de vernieuwing van de parallelweg en de fietspaden.


We zijn heel tevreden met het resultaat tot nu toe en met de samenwerking met de gemeente Leeuwarden, de onderaannemers en leveranciers. En vooral heel #trots op ons team, dat dit heeft gerealiseerd!