Eind februari 2023 zijn de werkzaamheden aan de Gerbrandyweg in Leeuwarden officieel afgerond en is de weg feestelijk geopend! Wethouder E. Stellingwerf van Leeuwarden, kinderen uit de buurt en Henri van de Weg (Knipscheer Infrastructuur) hebben samen de laatste bomen geplant. Alle omwonenden waren uitgenodigd, er was koek en zopie, poffertjes, een schaatsbaantje en de gemeente presenteerde een foto expositie van het project.

Vanaf de zomer van 2022 heeft Knipscheer Infrastructuur de herinrichting van het laatste deel van de ring rond het centrum van Leeuwarden uitgevoerd. De werkzaamheden waren nodig om de veiligheid, doorstroming en leefbaarheid te verbeteren. Er zijn twee rijstroken met een groene middenberm en aan beide zijden laanbeplanting aangelegd. De zuidelijke parallelweg is omgevormd tot een fietsstraat. Daarnaast is de rotonde bij de Goudenregenstraat vervangen door een voorrangsplein, wat minder opstoppingen tot gevolg heeft. Ook is de riolering aangepakt en geherstructureerd.

Een uitdagende klus voor ons bedrijf waar we trots op zijn! De doorlooptijden waren kort en er is in de zomervakantie en in weekenden hard doorgewerkt. De beperkingen voor bewoners hebben we tot een minimum kunnen beperken. We hebben kunnen bijdragen aan een veiligere en groenere stad. Een mooi voorbeeld is de samenwerking met Aeres MBO groen: studenten hebben voor een schoolopdracht geholpen met het inzaaien van gras- en bloemzaad.