De gemeente Almere, de Reimert Groep en Knipscheer Infra Groep hebben de handen ineengeslagen en het traineeship ‘Innovatieve & Duurzame Buitenruimte Almere’ opgezet om de vele ontwikkelingen in Almere, met hulp van ingenieursbureau Ruim, te kunnen faciliteren.

Almere is namelijk de snelst groeiende stad van Nederland en heeft de opgave om de komende jaren 130.000 woningen te bouwen, Almere trekt grote bedrijven naar zich toe en Almere speelt een belangrijke rol in de vele uitdagingen en opgaven op diverse gebieden van de ruimtelijke inrichting en de gebouwde omgeving.

Naar verwachting is Almere over 10 jaar de vijfde grootste stad van Nederland! Dat biedt enorme uitdagingen en kansen voor innovaties en duurzame oplossingen op het gebied van de inrichting van de openbare ruimte.

Om al deze ontwikkelingen te bedenken, ontwikkelen, bouwen en dat te begeleiden zijn we voor Almere op zoek naar jonge professionals die hun steentje willen bijdragen aan al deze ontwikkelingen nu en de komende jaren.

Voor het traineeship zoeken we flexibele, innovatieve mensen die graag willen samenwerken om de stad verder te bouwen. De opleidingsachtergrond is niet doorslaggevend. Wel dat je affiniteit hebt met de gebouwde omgeving en dat je overtuigd bent dat je Almere verder gaat brengen. Klik hier door voor alle informatie!