Informatie Trainees Oproep voor scholen

Dit is de Knipscheer Talent Pool

Een intern opleidingstraject voor jonge doorpakkers zoals jij! Een ervaren collega-coach begeleidt je, leert je de kneepjes van het vak en zorgt dat jij altijd alles weet om je werk goed te doen. Je hoeft niet direct een richting te kiezen. Eerst maak je kennis met alle onderdelen van het werk in de infra. Doordat je in korte tijd aan heel veel klussen werkt, weet je vrij snel in welke richting je jezelf wil specialiseren. Wil je graag een opleiding volgen? Ook dat kan!

Wat leuk dat je interesse in ons hebt…

Goed dat je hier bent dus… We hebben namelijk een unieke kans voor jou! Lees snel verder over jouw baan en wat we jou kunnen bieden. En wat jij voor ons kunt betekenen!

Wat wij maken

Knipscheer Infrastructuur is een bedrijf dat werkt aan de aanleg en het onderhoud van wegen, voet- en fietspaden, sloten en kanalen, rioleringen, waterafvoer, dijken, bruggen en sluizen in Flevoland. Wij zorgen ervoor dat mensen zorgeloos de weg op kunnen gaan, zonder zich druk te maken over bijvoorbeeld wateroverlast en veiligheid.

Dit is jouw voordeel

Je gaat direct bij ons aan de slag en ontvangt salaris
Werk in de infra is er altijd, jouw handen en inzet zijn niet vervangbaar!
Je kunt altijd terugvallen op je Knipscheer-coach
Je hebt eigen maatwerk programma met persoonlijke begeleiding

Wij gaan een vakman van je maken

Knipscheer Infrastructuur wil graag jonge mensen zoals jij opleiden. We hebben jullie nodig! Jongens én meiden. Stoer werk buiten, bij en op een machine, het kan allemaal. Wil je een écht vak leren en houd je van doorpakken? Dan komen we graag met je in gesprek over jouw ambities en onze mogelijkheden.

Trouwens

We hebben niet alleen mensen voor buiten nodig, want we willen ook tekenaars, landmeters, uitvoerders en calculators opleiden. Voor ons ben jij dus superbelangrijk. Zonder gemotiveerde vakmensen kunnen wij onze mooie werken niet maken!

Ook bij jou in de buurt

Knipscheer heeft meerdere vestigingen verdeeld over Flevoland. Dus ook bij jou in de buurt. Heb je (nog) geen rijbewijs? Meerijden met collega’s is altijd mogelijk!

Meer weten?

Lijkt het jou wat om mee te doen aan de Talent Pool? Of twijfel je misschien nog ergens over? Hoe dan ook, vul onderstaand formulier in. Dan nemen we even contact met je op om al je vragen over ons intern opleidingstraject te beantwoorden!

  Mogen wij ons verhaal ook aan jullie vertellen?

  Wij vertellen graag over ons mooie werk! Speciaal voor scholen verzorgen wij gastlessen en excursies naar onze bedrijven en projecten. Ook bieden wij stageplekken en nemen graag deel aan open dagen en banen-evenementen. Gewoon … omdat we ons vak zo mooi vinden en dat graag met jonge mensen willen delen. Werk in de infra is belangrijk, nu en in de toekomst. Mogen wij ons verhaal ook een keer aan jullie vertellen? We horen graag van je! Mail ons via info@knipscheer.com of bel 036-532 0200.

  Maatwerkprogramma ‘Trainee innovatieve & duurzame buitenruimte’

  Ben jij geïnteresseerd in de gebouwde omgeving en ook in techniek, maar weet je nog niet precies wat je wilt gaan doen? Voor hbo en wo afgestudeerden hebben we samen met collega infrabedrijf Reimert en de gemeente Almere, een SPECIAAL traineeship ontwikkeld! Je kunt tijdens het maatwerkprogramma van 24 maanden waarin je werkt en dus gewoon geld verdient, vanuit verschillende invalshoeken steeds een aantal maanden werkervaring opdoen bij diverse organisaties, zowel bij de overheid, als bij ons in het bedrijfsleven. Dit programma hebben we samen met Enginear opgezet.

  Lees snel verder!

  Als trainee oriënteer je je bij de Gemeente vanuit het thema ‘overheid en beleid’ en bij ons bedrijf Knipscheer Infrastructuur geef je uitvoering aan het beleid. Zo kun je werken aan concrete infraprojecten als bijvoorbeeld calculator, uitvoerder in opleiding, of planner. Aan het einde van het traineeship weet jij wat er écht bij jou past en kun je bij een van de partners aan de slag. Kortom: je werkt en tegelijkertijd bouw je aan je eigen toekomst, letterlijk en figuurlijk.

  Over het Traineeship
  Het traineeship is doorlopend en duurt 24 maanden in totaal. Je startdatum wordt in overleg met jou bepaald. Het traineeship is zorgvuldig opgebouwd uit drie periodes van elk acht maanden. Iedere periode werk je voor één van de drie partners, zodat je na afloop drie unieke (werk-) ervaringen hebt opgedaan.

  Daarnaast is er aandacht voor:

  Soft skills trainingen en persoonlijke ontwikkeling:
  We maken hierbij gebruik van ervaren trainers en/of gerenommeerde bureaus en onderwerpen die we bespreken zijn o.a.

  • Timemanagement
  • Persoonlijk leiderschap
  • Gesprektechnieken
  • Presentatie-vaardigheden
  • Het “merk IK”

  Intervisie:
  Onder begeleiding van een ervaren loopbaancoach en psycholoog bespreek je je eigen praktijksituaties en vraagstukken, en die van andere jonge ingenieurs.

  Opdrachten en bijeenkomsten in groepen, dan behandelen we cases en zijn er projectbezoeken.

  Aanmelden? Klik dan hier
  Ook als je niet precies aan alle eisen voldoet moet je zeker contact met ons opnemen, er is veel te doen en te leren in onze branche, we horen graag van je!

  Vragen? E-mail info@knipscheer.com of bel 036-532 0200 en vraag naar Steven Jansen.