Oproep voor scholen

Wat leuk dat je interesse in ons hebt…

Goed dat je hier bent en interesse hebt in Knipscheer Infrastructuur. We hebben namelijk een unieke kans voor jou! Lees snel verder over jouw baan en wat we jou kunnen bieden. En wat jij voor ons kunt betekenen!

Wat wij maken

Wij zijn een bedrijf dat werkt aan de aanleg en het onderhoud van wegen, voet- en fietspaden, sloten en kanalen, rioleringen, waterafvoer, dijken, bruggen en sluizen in Flevoland. Wij zorgen ervoor dat mensen zorgeloos de weg op kunnen gaan, zonder zich druk te maken over bijvoorbeeld wateroverlast, zodat ze veilig van de straat gebruik kunnen maken.

Dit is de Knipscheer Talent Pool

Voor jonge doorpakkers ZOALS JIJ hebben we de Knipscheer Talent Pool. Dat is een intern opleidingstraject. Een ervaren collega-coach begeleidt je, leert je de kneepjes van het vak en je zorgt dat jij altijd alles weet om je werk goed te doen. Je hoeft niet direct een richting te kiezen. Eerst maak je kennis met alle onderdelen van het werk in de infra. Doordat je in korte tijd aan heel veel klussen werkt, weet je vrij snel in welke richtring je jezelf wilt specialiseren. Wil je graag een opleiding volgen? Ook dat kan!

Ook bij jou in de buurt

Knipscheer heeft meerdere vestigingen verdeeld over Flevoland. Dus ook bij jou in de buurt. Heb je (nog) geen rijbewijs? Meerijden met collega’s is altijd mogelijk!

Wij gaan een vakman van je maken

Knipscheer Infrastructuur wil graag jonge mensen zoals jij opleiden. We hebben jullie nodig! Jongens én meiden. Stoer werk buiten, bij en op een machine, het kan allemaal. Wil je een écht vak leren en houd je van doorpakken? Dan komen we graag met je in gesprek over JOUW ambities en ONZE mogelijkheden.

Trouwens

We hebben niet alleen mensen voor buiten nodig, want we willen ook tekenaars, landmeters, uitvoerders en calculators opleiden. Voor ons ben jij dus superbelangrijk. Zonder gemotiveerde vakmensen kunnen wij onze mooie werken niet maken!

Dit is jouw voordeel

Je gaat direct bij ons aan de slag en ontvangt salaris
Werk in de infra is er altijd, jouw handen en inzet zijn niet vervangbaar!
Je kunt altijd terugvallen op je Knipscheer-coach
Je hebt eigen maatwerk programma met persoonlijke begeleiding

Meld je aan

Lijkt het jou wat om mee te doen aan de Talent Pool en wil je meer weten? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen dan snel contact met je op! Het lijkt ons top om met je kennis te maken.

    Mogen wij ons verhaal ook aan jullie vertellen?

    Wij vertellen graag over ons mooie werk! Speciaal voor scholen verzorgen wij gastlessen en excursies naar onze bedrijven en projecten. Ook bieden wij stageplekken en nemen graag deel aan open dagen en banen-evenementen. Gewoon … omdat we ons vak zo mooi vinden en dat graag met jonge mensen willen delen. Werk in de infra is belangrijk, nu en in de toekomst. Mogen wij ons verhaal ook een keer aan jullie vertellen? We horen graag van je! Mail ons via info@knipscheer.com of bel 036-532 0200.