Over ons

Knipscheer Infrastructuur is in 1980 opgericht in Dronten door Jan en Joke Knipscheer. Na enkele jaren heeft het bedrijf zich ook gevestigd in Almere, waar nu ook het hoofdkantoor gevestigd is. Na de overname van Zwolse AannemingsMaatschappij (ZAM) beschikte het bedrijf ook direct over een vestiging in Lelystad. Vervolgens is er ook een vestiging in Zeewolde geopend. Knipscheer is dus van oorsprong een ‘echt’ Flevolands bedrijf. Uiteindelijk is ook een vestiging in Emmeloord geopend, op deze wijze kunnen ook vanuit de bestaande vestigingen de omliggende provincies snel bereikt worden voor het uitvoeren van werkzaamheden.
Sinds medio 2018 heeft het bedrijf ook nevenvestigingen in Wezep en Heerenveen.

Knipscheer Infrastructuur BV is een middelgroot bedrijf op het gebied van grond-, weg- en (water)bouwkundige werken en civiele betonbouw met een jaaromzet van ruim twintig miljoen euro. Met circa 80 medewerkers voert Knipscheer in Flevoland en de omliggende Provincies civiel technische werken uit. Naast de aanleg van rioleringen, straatwerk, asfaltconstructies en uitvoering van grondwerk en onderhoudswerk is het bedrijf gespecialiseerd in het aanleggen van gefigureerde en vloeistofdichte betonvloeren, realisatie van civiele betonconstructies en specifiek infrastructureel schoonmaakwerk (Knipscheer Infra-Clean).  Ook wordt er in opdracht van ProRail rondom het spoor gewerkt in het gehele land (o.a. aanleg stations en geluidsschermen). Samen met dochterbedrijven Knipscheer Rail-Infra en Knipscheer Infra-Clean zijn er circa 120 medewerkers in dienst. Met de specialismen werken wij landelijk!

Naast de daadwerkelijke uitvoering van projecten zijn wij ook steeds vaker betrokken bij de voorbereiding van projecten. Het maken voor ontwerpen en berekeningen ten behoeven van civieltechnisch werk behoort inmiddels al jaren tot ons werk pakket. De uitvoering van UVA-GC / Design&Construct projecten behoort inmiddels tot onze reguliere werk pakket. Dit kan de bouw van een geluidsscherm zijn, de realisatie een brug of een andere betonconstructie, of de realisatie van rioleringen, grondwerken en terreininrichtingen. Wij hebben een ruim maar gespecialiseerd werkpakket en willen de klant zoveel mogelijk ontzorgen.

Certificaten

ISO 9001: 2015
VCA**
BRL SIKB 7700
BRL SIKB 7000
CO2 bewust certificaat, niveau 5
Safety Culture Ladder trede 3
ErBo – Erkend Bosaannemingsbedrijf

Indien u naar aanleiding van bovenstaande certificaten vragen heeft, dan kunt u contact opnemen via deze pagina.